Fryd, Frækt og VildT – konference 12. og 13. April 2024

På konferencen ”Fryd, Frækt og Vildt” vil vi afsøge mulige tilgange til at vække elevernes lyst til mere vildskab og mindre pænhed.

Derfor skal vi på konferencen udfordres til både at gå på kanten og komme ud over den. Med Playful Learning som igangsætter vil vi gennem foredrag, workshops og kollegial sparring sætte fokus på det frydefulde, det frække og det vilde i billedkunst.

Du vil få ideer til at kunne inspirere eleverne til at tage chancer og udforske deres kreative potentialer. Kort sagt, det bliver frækt, det bliver vildt og ikke mindst en fryd at møde andre billedkunstlærere. Tøv ikke med at tilmelde dig.

 

Download invitationen her

 

Tilmelding senest fredag 15. marts 2024 – herefter er tilmelding bindende.

TILMELDING PÅ DETTE LINK:  https://3802.foreninglet.dk/memberportal/enrollment