Delegeretmøder
479
page-template-default,page,page-id-479,page-parent,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Delegeretmøder

Han fik en lille sang med på vejen, på melodien Yesterday: 

Ove stod

og så venligt på vor’s regnskabsrod

Det var dengang at vi fuldt forstod

at Ove sku’ tages godt imod

 

Tiden går

Du har styret os i fyrre år

der er ingen af os der forstår

at du er gået hen og går

når du bliver gammel

og får lidt hentehår

og du stavrer rundt med en stok

og tynde lår

 

så vil du

angre at du bare gik din vej

at du bare sa’farvel og hej

mens vi står her og savner dig

 

Mens vi står her og savner dig

2019 – Dalum Landbrugsskole

Årets delegeretmøde var helt specielt. Det var 1 1/2 år siden vi sås sidst, og vi var alle spændt på om den nye struktur ville blive en succes.

Delegeretmødet blev afholdt i umiddelbar forlængelse af konferencen, og da de fleste af de delegerede deltog i konferencen, var stemningen

Vi blev desværre nød til at sige farvel til Ove, foreningens dirigent gennem 40 år, da han har valg pensionisttilværelsens glæder.

2017- Jørgensens Hotel, Horsens

Årets delegeretmøde var spændende. Vi havde skype besøg af Mie Buhl, som skitserede en historik over faget og deltog i samtale om fagets fremtid. Derudover var der flere forslag til valg, bla. et forslag om omstrukturering af delegeretmødet. Det blev vedtaget, at delegeretmødet flyttes til april, og at der vil være en konference for billedkunstlærere hver andet år.

I fredag aftens arrangement var vi i trykke hænder. Lykke viste, hvordan man kan bruge gulvisoleringsmateriale til hurtige og spændende højtryk.

2016- Jørgensens Hotel, Horsens

Som de foregående år, blev foreningens delegeretmøde afholdt på Jørgensens Hotel i Horsens. Mødet startede fredag efter middagen med kredsberetningerne, som blev efterfulgt af en gåtur til Horsens Billedskole, hvor Jannik Broz fortalte om billedskolens arbejde og gav os alle et par tegneopgaver med benspænd. Dagen efter fulgte resten af dagsordenen.

2015 – Jørgensens Hotel, Horsens

Årets delegeretmøde blev afholdt d. 23. og 24. oktober på Jørgensens Hotel i Horsens. Vi var 25 delegerede til stede. Efter kredsberetningerne fik forsamlingen opgaven at lave forslag til et kommende idekatalog til Billedkunstens dag d. 16. marts 2016. Vi glæder os til at se idekataloget.

2014 – Jørgensens Hotel, Horsens

Jane Bodilsen fra DLF deltog i mødet og fortalte om de udfordringer lærerforeningen sta?r i nu.

Jane Bodilsen fra DLF  fortalte om de udfordringer DLF står i nu.

Karen Marie Demuth fra Børn, Kunst og Billeder fortalte om baggrunden for etableringen af kompetencecentret.