Danmarks Billedkunstlærere | Delegeretmøder
479
page-template-default,page,page-id-479,page-parent,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Delegeretmøder

2017- Jørgensens Hotel, Horsens

Årets delegeretmøde var spændende. Vi havde skype besøg af Mie Buhl, som skitserede en historik over faget og deltog i samtale om fagets fremtid. Derudover var der flere forslag til valg, bla. et forslag om omstrukturering af delegeretmødet. Det blev vedtaget, at delegeretmødet flyttes til april, og at der vil være en konference for billedkunstlærere hver andet år.

I fredag aftens arrangement var vi i trykke hænder. Lykke viste, hvordan man kan bruge gulvisoleringsmateriale til hurtige og spændende højtryk.

2016- Jørgensens Hotel, Horsens

Som de foregående år, blev foreningens delegeretmøde afholdt på Jørgensens Hotel i Horsens. Mødet startede fredag efter middagen med kredsberetningerne, som blev efterfulgt af en gåtur til Horsens Billedskole, hvor Jannik Broz fortalte om billedskolens arbejde og gav os alle et par tegneopgaver med benspænd. Dagen efter fulgte resten af dagsordenen.

2015 – Jørgensens Hotel, Horsens

Årets delegeretmøde blev afholdt d. 23. og 24. oktober på Jørgensens Hotel i Horsens. Vi var 25 delegerede til stede. Efter kredsberetningerne fik forsamlingen opgaven at lave forslag til et kommende idekatalog til Billedkunstens dag d. 16. marts 2016. Vi glæder os til at se idekataloget.

2014 – Jørgensens Hotel, Horsens

Jane Bodilsen fra DLF deltog i mødet og fortalte om de udfordringer lærerforeningen sta?r i nu.

Jane Bodilsen fra DLF  fortalte om de udfordringer DLF står i nu.

Karen Marie Demuth fra Børn, Kunst og Billeder fortalte om baggrunden for etableringen af kompetencecentret.