E:
995
page-template-default,page,page-id-995,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

E:

Evaluering – elevplaner

Evaluering i folkeskolen: Skolestyrelsens portal om evaluering med oversigt og link til evalueringsværktøjer

Evaluering af det kunstneriske fagområde på stx og toårigt hf : I 2008 gennemfører Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) en række undersøgelser i forbindelse med gymnasiereformen, herunder en række evalueringer af fagområder som afdelingen for gymnasiale uddannelser i Undervisningsministeriet har bedt EVA om at gennemføre.

Selvevaluering – Et værktøj til evaluering af udviklingsorienterede projektforløb. Selvevaluering er en intern evaluering der gennemføres af projektlederen og projektdeltagerne selv. Selvevaluering gennemføres for at måle, om indsatsen har stået mål med resultatet.

Vejle Kommunes skolevæsens skoleportal – link til evaluering i Billedkunst klik på publikationer og evalueringshæfter.

Se tænketanken SOPHIAS Notat om elevplaner – sendt til Bertel Haarder

 

Events

 Tegnefestival 2009 blev afviklet i og omkring Horsens Kunstmuseum i perioden søndag d. 19.- lørdag d. 25. april 2009.

 

Walk the talk – lad børnenes stemme blive hørt. Walk the Talk handler om at give børnene en stemme under Klimatopmødet i København i december 2009. De 10 – 13 årige børn er inviterer til visuelt at fortælle om deres bekymringer, håb og drømme for vores klode. I fællesskab dannes et stort visuelt værk med mere end 200 kloder skabt af børn fra nord til syd, øst til vest i Danmark. Se mere her . Walk the Talk er et projekt under People’s Climate Action som realiseres i samarbejde med Frederiksberg Kommune. Peoples Climate Action arbejder for, at COP15 bliver en succesfuld politisk, kulturel og social begivenhed, der involverer og engagerer flest mulige borgere. PCA er stiftet af over 40 store og små NGOer ( non-governmental organization, “ikke-statslig organisation”) og finansieres af Udenrigsministeriet.

 

Videomaraton er en årlig tilbagevendende nordisk filmkonkurrence arrangeret af True Stories. I konkurrencen gælder det om at lave den bedste film inden for en given ramme. Deltagerne skal inden for 48 timer optage og klippe en film på 3-5 minutter. Alle filmene skal følge det samme emne som oplyses ved starten af konkurrencen på VideoMarathons hjemmeside. Videomarathon finder sted i begyndelsen af november måned.

Som noget nyt vil man i år kunne deltage med mobiltelefon på VideoMarathon. Af andre nye ting kan nævnes at True Stories i år starter en lille filmskole med weekendkurser på Nordisk Film, så du kan dygtiggøre dig inden det hele går i gang.

Mobilen forvandles til filmkamera i kortfilmskonkurrence Når flere hundrede spirende filminstruktører i to døgn dyster om at lave den bedste kortfilm i den nordiske filmkonkurrence VideoMarathon, er en håndfuld af dem blevet udvalgt til at deltage i sideeventen VideoMarathon N8. Her skal de for første gang i konkurrencens historie optage og redigere en kortfilm på en mobiltelefon, nemlig Nokias nyeste smartphone, Nokia N8, der stilles gratis til rådighed. Se mere på http://www.videomarathon.dk/