Konference i samarbejde med børn, kunst og billeder
3251
post-template-default,single,single-post,postid-3251,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Konference i samarbejde med børn, kunst og billeder

Danmarks billedkunstlærere samarbejder med Børn, kunst og billeder om årets konference

Ind i kunsten – ud i verden

Konference i Landsforeningen Børn, Kunst og Billeder 4. – 6. november 2016 i Skanderborg I mødet med kunsten får vi nye billeder og perspektiver på verden. Vi får et indblik i vores egen verden og i kunstnerens blik på verden. Og samtidig præsenterer kunsten en verden i sig selv, som vi kan lukke op og blive en del af. Kunsten kan være et mødested, hvor vi stifter bekendtskab med andre kulturer. Den kan være politisk, revolutionær og larmende – eller mane til eftertænksomhed og refleksion. Rejsen ind i kunsten er samtidig en rejse ud i verden. En rejse med oplevelser og indtryk. Og en rejse, der kan sætte aftryk og skabe nye udtryk. På årets konference skal vi præsenteres for en række veje ind i kunsten og ud i en fragmenteret og nuanceret verden. Der lægges spor ud, og vi kan gå på opdagelse. Måske er den store verden lige i nærheden af os, i landskabet, på næste gadehjørne, i legen og i kunsten. Hent invitationen som PDF – her finder du også selve programmet (Åbner i nyt vindue)

Praktiske oplysninger

Sted: Hotel Skanderborghus Dyrehaven 3 8660 Skanderborg Pris: Konference, ophold, forplejning og konferencematerialer mv. Dobbeltværelse: 2880 kr. Enkeltværelse: 3680 kr. (OBS! Begrænset antal) Tilmelding (Max. 80 deltagere): Brug formularen nedenfor. Efter tilmelding tilsendes indbetalingskort eller elektronisk faktura (EAN-nr.) Tilmeldingsfrist: Senest d. 19. oktober. Deltagerne vil ca. en uge før konferencen modtage yderligere praktiske oplysninger og konferencemateriale.