Fra blyantstegning til digitalt billede 2

v/Lars Christensen (www.6tempi.dk)

 

Kursets indhold: 
Medbring til dette kursus nogle tegninger af byrum, gaden du bor på, eller tegninger fra Thorvaldsen Museum, hvis du deltog i februar-kurset. Medbring desuden tegninger af mennesker og ting som biler eller cykler. Det kan også være naturtegninger. Det vigtige er, at du har elementer til baggrund – skyer- mellemgrund – landskabet, havet, og forgrund. planter tæt på. Er du med?

Vi vil arbejde i programmet Gimp, som findes på Skoletube. Så du skal medbringe din pc/Mac, samt nogle tegninger af byrum/natur og af mennesker samt af ting som biler, cykler.Vi skal arbejde i programmet Gimp – tage fotos af tegning – overføre til computer – hente ind i Gimp- og arbejde i lag. Jeg har erfaring med Macbook og Gimp. Hvis du har erfaring med et andet lignende program, så arbejd med det. Bemærk at jeg er tegner, og computerdelen har jeg lært begrænset at kende som et redskab, så jeg kan tage på tegnetur og umiddelbart efter begynde billedarbejdet på computer.

Tilmelding senest:  5. april 2024

 

Billederne her viser en kollage af tegninger fra Enghave Plads, hvor jeg har tilføjet en løve fra museet.

Blyantstegninger kan bearbejdes digitalt og omsættes til farvelagte billeder i flere lag på computeren. Hvis du deltog i februar kurset kan du tage tegninger fra Thorvaldsens Museum med.
Dato: 13. april 2024
10:00-15:00
Uglegårdsskolen, Solrød Strand
Pris: 450 kr. for medlemmer/ 550 kr. for ikke-medlemmer
Tilmeld

Tilmeld dig kursus

Tilmeld kursus