Inspirationsdag

V/ Helle Vestergaard og Jeanette Petersen 

Kom og oplev vores inspirationskatalog
Denne dag vil vi fortælle om vores inspirationskatalog. Hvilke tanker har vi gjort forinden, hvordan er der arbejdet med temaet/udtryksformen i klassen/på holdet, hvordan har processen været samt det færdige produkt. Hvilke overvejelser og erfaringer gør vi undervejs og hvordan kan vi justere og tilpasse de enkelte forløb til klassen, eller så det passer til yngre klasser eller valghold.

I det ene arbejder vi med udtryksformen parafraser med udgangspunkt i Van Gogh, Picasso og Kvium. Det andet forløb har temaet ”Grænser”, og har fokus på udtryksformerne tryk, installation og collage.

Denne dag skal også være et kursus, hvor vi har ’hands on’, og derfor vil vi gå i dybden med to af forløbene, så I får mulighed for at prøve det af og måske undervejs tilpasse det, så I efterfølgende kan anvende det i jeres undervisning. Denne dag vil vi arbejde med et forløb omhandlende parafraser af Vincent Van Gogh, Picasso og Kvium, som kan bruges på mange klassetrin samt et forløb hvor temaet er grænser og udtryksformen kan være mange. Sidstnævnte forløb er tiltænkt valghold med kan også bruges på 5.-6. klassetrin.

Tanken med vores katalog er at give jer billedkunstlærere forløb i hånden, som er lige til at gå til og bruge i jeres undervisning. Du får et inspirationskatalog på kurset. Indtil da kan du finde det på vores hjemmeside: https://www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/kurser-alle/oestsjaelland/

Tilmelding senest: 14. januar 2024

 

Vi fortæller om vores inspirationshæfte 2023, og fordyber os i to af forløbene.
Dato: 20. januar 2024
10:00-12:00
Uglegårdsskolen, Solrød Strand
Pris: 450 kr. for medlemmer/ 550 kr. for ikke medlemmer
Tilmeld

Tilmeld dig kursus

Tilmeld kursus