Medlemsskab
188
page-template-default,page,page-id-188,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Medlemsskab

Har du billedkunst på skemaet?
Så har du brug for en forening, der hele tiden arbejder for at give inspiration til fagets udøvere og at udvikle skolefaget billedkunst. Danmarks Billedkunstlærere består af 9 lokalkredse, så når du melder dig ind, bliver du automatisk medlem af den kreds, du bor i. Ønsker du at være medlem af en anden kreds skal du gøre opmærksom på det ved din indmeldelse. Du bliver så medlem af den kreds, du ønsker. Ønsker du senere at skifte kreds skal du henvende dig til Danmarks Billedkunstlæreres Administration. Du vil så blive medlem af den, når et nyt medlemsår begynder. Medlemsåret følger skoleåret, og er fra 1. august til 31.juli. Du kan se et kort med en oversigt over de 11 lokalkredse til højre på forsiden.

Tilmelding
Du melder dig til i Butikken på denne hjemmeside. Hvis du er studerende, så skriv, hvilket seminarium, du studerer på og angiv, hvornår du er færdig med studiet.
Du kan også sende et brev eller ringe til Administrationen, Danmarks Billedkunstlærere, att. Teddy Andersen, Platanvej 8, 4200 Slagelse, tlf.  5190 0730
Når vi har registreret din betaling via hjemmesidens butik,  får du i løbet af et par dage tilsendt seneste nr. af Billedpædagogisk Tidsskrift samt medlemskort og velkomstmateriale fra din kreds. Medlemskortet giver gratis adgang til mange kunstmuseer i Danmark, så du kan forberede din undervisning ved at inddrage kunstmuseernes billeder. Medlemsåret er fra 1.8. – 31.7.

Betalingsservice
Du kan tilmelde dig betalingsservice i butikken, når du bestiller dit medlemskab. Hvis du tilmelder dig betalingsservice, er du sikker på at huske at betale dit kontingent. Så undgår du ophør i leverance af Billedpædagogisk Tidsskrift p.g.a. manglende kontingentbetaling. Hvis du på et senere tidspunkt ikke ønsker at være tilmeldt betalingsservice, kan du når som helst opsige aftalen.

Hvad betyder det for dig at være medlem af Danmarks Billedkunstlærere?
Foreningens hensigt er at skaffe så gode vilkår som muligt for dig som underviser i faget billedkunst. Dette gælder både vedrørende undervisningslokaler til Billedkunst, timetal og efteruddannelse af billedkunstlærere.

Kursusaktiviteter
Derfor udbyder de lokale kredse i gennemsnit 4 kurser om årligt. Det vil på landsplan sige, at du har mulighed for at tilmelde dig ca. 40 kurser, der vedrører Billedkunst. Disse kurser er af forskellig varighed. I nogle kredse arrangeres en ugentlig kursusdag, i andre kredse arrangeres internatkurser. Det er kurser af høj kvalitet til meget billige priser. Kursusudbud og kursusindhold har du mulighed for at være medbestemmende om, da kredsbestyrelserne meget gerne vil have en dialog med deres medlemmer. Du kan se kursustilbud og aktiviteter i de forskellige kredse ved at klikke på kredshjemmesider i indekset til venstre. Dernæst klikker du på den kreds, du ønsker oplysninger om, og kommer så ind på kredsens hjemmeside.

Samarbejde
Endvidere samarbejder lokalkredsene med Amtscentrene for Undervisning og med DPU vedrørende kursusudbud og efteruddannelsesmuligheder. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med din undervisning kan du kontakte enten din kredsformand eller landsformanden. Vi hjælper dig gerne. Så har du billedkunst på skemaet, så vil du få brug for den inspiration, det er at være medlem Danmarks Billedkunstlærere.

Billedpædagogisk Tidsskrift
Foreningens medlemmer får 4 gange om året tilsendt foreningens tidsskrift, Billedpædagogisk Tidsskrift. Tidsskriftet indeholder artikler om billedpædagogik, den nyeste forskning samt bringer eksempler på undervisningforløb. Bladet er af høj kvalitet og det er en stor glæde, at så mange velkvalificerede skribenter bidrager til at sikre denne kvalitet. De enkelte lokalkredse udsender enten informationer eller et lokalblad vedrørende de aktiviteter og kurser, der foregår i kredsen. Så har du brug for inspiration eller ønsker du at være lidt “på forkant” med udviklingen eller ønsker du såmænd bare at blive lidt dygtigere, så meld dig ind i foreningen!

Velkommen i Danmarks Billedkunstlærere
Lykke Andersen, Landsformand

Kontingent:
Kontingentet i Danmarks Billedkunstlæreres for medlemsåret 2021 – 2022 er som følger:

Studerende:              200 kr.
Pensionister:            350 kr.
Alm. medlemmer:   450 kr.
Parmedlemskab:      550 kr.
Pensionist-
parmedlemskab:      450 kr.