Vind 25.000 kr. – få dit projekt på EMU
3884
post-template-default,single,single-post,postid-3884,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vind 25.000 kr. – få dit projekt på EMU

Vind 25.000 kr. – få dit projekt på EMU

Springfrøprisen 2017: Vind 25.000 kr. og få dit projekt på EMU.dk

Har din klasse lavet et spændende, interessant og måske anderledes forløb i musik, billedkunst, madkundskab eller håndværk og design, som fortjener anerkendelse? Så er der mulighed for at vinde Springfrøprisen, som præmierer lærere og elever for kreative projekter i de praktiske eller musiske fag.

Springfrøprisen er stiftet af Kulturministeriet og Undervisningsministeriet og belønner lærere og elever i grundskoler, der har lavet særligt eksemplariske undervisningsprojekter i de praktiske og musiske fag. Vinderprojekterne skal vise, hvordan man kan arbejde med og opfylde Fælles Mål for de praktiske/musiske fag på eksemplariske måder til inspiration for skoler i hele landet.

Hvad vinder man?

Både første-, anden- og tredjepladsen bliver belønnet med æren, deltagelse i en prisevent, en beskrivelse af undervisningsforløbet på EMU.dk og en pengepræmie:

Førstepræmie: 25.000 kr.
Andenpræmie: 15.000 kr.
Tredjepræmie: 10.000 kr.

Ansøgningsfristen for indstillinger til Springfrøprisen er den 1. april 2017.

Læs mere om Springfrøprisen